Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komínová dvířka

Od: alan* odpovědí: 5 změna:

Zdravím

Tchán si nechal vyvložkovat komín a já tam potřebuji dodělat dvířka. Má to nějaké pravidla nebo stačí koupit standardní komínové dvířka a dát dvě nad sebe do sklepa a jedny na půdu?

Dík za radu.

Komínová dvířka
Komínová dvířka #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Měla by stačit klasiká dvířka, ten průduchový nerezový systém je sám o sobě podle fota "uzavřený", takže bude přisávat minimum falešného vzduchu . Zeptejte se pro jistotu komeníků nebo jejich šéfa, co doporučuje- počítám že klasiku nebo nerez.

hodnocení

0x

Ano stačí, ale co s dvířkami na půdě? To budete kvůli tomu dělat díru do vložkování?

berger*

Vždyť tam už tu díru má,ne? Ta první fotka je asi půda,druhá asi sklep?

alan*
hodnocení

Ano první fotka je půda, tam jsem chtěl jen opatrně vyjmout staré a přidělat (asi lepidlem na dlažbu?) nové

Druhá fotka jsou dvířka ve sklepě kde jsou dva otvory, tak jsem myslel že tam přidělám dvoje dvířka nad sebe.

:)

hodnocení

0x

Pozor na to, čím bude Váš tchán do toho komína topit. Soused topil mokrým dřevem, vložka se mu zadehtovala a dehet pak chytil. Musel volat hasiče, aby mu neshořel celý dům*cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]