Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám možnost výhodné koupě polystyrenu EPS 100, mohu ho použít na zateplení fasády? Nebo raději volit polystyren pro to určený fasádní EPS 70?
Proto sem si laicky myslel, že by to vadit nemělo, podle mě je ten podlahový polystyren EPS100S "hustší", pevnější, přesnější, snese větší zátěž a na fasádu by něměl být problém jej použít, chtěl jsem se ovšem ujistit, než toho dovezu 20 balíků
Tabulka je hezká .Četl jse technický list k EPS 100Z.Tam se o použití vůbec nepíše,jen to že vzhledem k pevnopsti v tlaklu je vhodný na použití do podlah,ale že nesmí přijít na fasádu - o tom tam není ani slůvko! Může jen je asi o krapet dražší !? sorry,překlepl jsem se písmenkem Z míst S ,to ale nic na věci nic moc nemění!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.