Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeoval bych poradit ohledně jedné postele. jednou jsem viděl hezkou postel a teď bych si ji chtěl koupit a nevím jak se jmenuje. Postel je pro dva, je docela nízká, barva bílá a okolo matrace má hodně široký okraj. strašně bych si ji koupil ale opravdu nevím kde ji hledat. prohledal jsem strašně moc obchodů a nic, jsem už z toho zoufalí. věřím že mi poradíte.
Zkus si vzpomenout, kde jsi popisovanou postel viděl a tam ji hledej i nyní.
Dále můžeš prohledat internetové prezentace firem, které vyrábí postele na zákázku. Třeba tam najdeš nějakou podobnou.
A asi nejschůdnější bude, když si načrtneš postel na papír a zajdeš k někomu, kdo v tvém okolí vyrábí zakázkové postele. Tam se dohodnete na tom, jak má postel vypadat (co je vyrobitelné) a pak ti řeknou kolik taková postel bude stát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.