Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat tuto postel?

Od: miba odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, potřeoval bych poradit ohledně jedné postele. jednou jsem viděl hezkou postel a teď bych si ji chtěl koupit a nevím jak se jmenuje. Postel je pro dva, je docela nízká, barva bílá a okolo matrace má hodně široký okraj. strašně bych si ji koupil ale opravdu nevím kde ji hledat. prohledal jsem strašně moc obchodů a nic, jsem už z toho zoufalí. věřím že mi poradíte.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus si vzpomenout, kde jsi popisovanou postel viděl a tam ji hledej i nyní.

Dále můžeš prohledat internetové prezentace firem, které vyrábí postele na zákázku. Třeba tam najdeš nějakou podobnou.

A asi nejschůdnější bude, když si načrtneš postel na papír a zajdeš k někomu, kdo v tvém okolí vyrábí zakázkové postele. Tam se dohodnete na tom, jak má postel vypadat (co je vyrobitelné) a pak ti řeknou kolik taková postel bude stát.

miba
hodnocení

vyděl jsem ji v nějakém časopise. zkusím to díky

nov
hodnocení

0x

Něco takového? nejfuton.cz/...

miba
hodnocení

bohužel ne

houbes*
hodnocení

0x
Zkuste vygoogluvat ráj spánku v Jihlavě. Mají tam krásné postele, třeba tam na nějakou podobnou narazíte. Postele tam dělají kvalitní, doporučuji.

hodnocení

0x

nabytek-forliving.cz/... Něco takového, ale z jiného materiálu?

doplněno 12.08.19 17:02:

vidaxl.cz/...

miba
hodnocení

jo přesně ten okraj u te matrace ale jak říkáte, jiný materiál :)

Ta postel je opravdu krásná, ale já si myslím, že o ten široký okraj si budete otloukat holeně. A to tak, že hodně bolestivě.

miba
hodnocení

on je tam ten okraj nejkrásnější... a přestě ten okraj chci na takovéhle posteli (foto)

Kde sehnat tuto postel?

fbatnst
hodnocení

0x
postel Malm z Ikei, bez supliku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]