Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oranzovy obyvak versus zavesy?

Od: jituska odpovědí: 7 změna:

Dobrý vecer, mam oranzovy obyvak a svetle hnedou stenu potrebovala bych poradit jakou zvolit barvu zavesu moc dekuji za vase tipy.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Mám to podobně a nejlépe vypadá "slonová kost." Ida

slonová kost, nebo bílá...

hodnocení

0x

Dobrý den. Šedé, nebo světle hnědé.

hodnocení

0x

Možná bledě zelené?

111®
hodnocení

0x

musí tam být závěsy? Lapače prachu?

kepler*
hodnocení

0x

Volil bych chladnou modrou, jako kontrast proti teplým barvám, ať to u vás nevypadá jako v pekle. Jinak platí zásada jen max. tří dominantních barev. To zase ať to u vás nevypadá jako v kleci s papoušky. Vkus má ovšem každý jiný, ale já jsem po nedávném přestěhování do nového bytu zvolil právě tu kombinaci a jsem nadšen. Kombinace hnědé a modré. Zvláště modré závěsy a namodralé záclony nasvícené LED studené bílé vypadají úchvatně.

alena*
hodnocení

0x
Pokud máte oranžovou a hnědou, tak bych volila tmavě hnědé. K oranžové mi pasuje zelená ale tu bych asi nevolila, moc různých barev ale zase jestli máte kytky, tak tmavě zelená jednobarevná by nemusela vypadat špatně. Možná by pomohla fotka obyvaku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]