Ahoj Chtěl bych se zeptat . Nikdy jsem neměl spořící účet jen běžný . Je mi teprve 25 takže moc zkušenosti nemám . Když bych jsi ho založil a dával jsi na nej měsíčně cely rok 5000 Kč což by dalo 60 000 Kč za rok kolik by mi to vydělalo navíc? Díky za rady a nějaký příklady z praxe zatim ahoj :’
Tak tam jsou 2% ročně... (Creditas)Tak si to spočítej... Kdybys tam vložil provotně 5.000 a budeš dávat 5.000 Kč měsíčně, tak na konci roku tam máš 65.555Kč, čili za první rok ti tam přibyde 555 Kč...
zalezi kolik procent ti da banka, jenze ty nedostanes uroky ze 60 tisic ale kazdy mesic z jine sumy, protoze budes prihazovat, takze prvni mesic dostanes uroky z 5000,-, druhy mesic z 10 000,- atd
me treba naskakuje 1908,- mesicne po zdaneni, ale mam tam porad stejnou sumu, teda zvysuje se o ty uroky ale to jsou drobne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.