Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s přechodkou z PPR na kovo

Od: bohuslav* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám problém s přechodkou z PPR na kovo,vůbec mi to nešlo povolit a když se to konečně povedlo,tak se mi přechodka furt protáčí a nejde ven.

Problém s přechodkou z PPR na kovo

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A čo ste chceli na nerozoberateľnom spoji rozobrať. Je to tak dofušované,že pomúžu len nožnice na PPR a spraviť to poriadne so šrubeniami. Neviem z fotky spoznať,či ste aj nesplaštili aj tú kovovú trubku v múre naľavo.

hodnocení

0x

Zřejmě jsi nepovolil závit, ale pouze strhl umělou hmotu z kovu.

ppr

a buď rád, že si otáčením neurval celou trubku vedoucí do zdi ...

hodnocení

0x

Z obrázku není patrné co máš na mysli, ale pro přechod z plastu na kov existují originální díly.

mili3478*
hodnocení

0x
Nejprve to musis za prechodkou ustrihnout jinak to nepovolis,pak tam navarit neco s prevlecnou matici,tohle reseni je nepromyslene.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]