Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Při rekonstrukci koupelny jsem vyměnil vanu za sprchový box. Koupil jsem jej v UNI HOBY,k montáži je přiložen
návod ale složit není orientace s montáží moc přehledná. Poradí někdo jak postu povat? nebo jak získat podrobný návod?Děkuji za pomoc. Jedná se o sprchovací box 90x90x195cm s pulkruhovou vaničkou( oklahoma)
Návod asi máte tento - eshop.unihobby.cz/... Podle něj,dle mého názoru,se to dá složit. Ale mám návrh,vraťte to a kupte něco normálního. Zeptám se - víte,jaký máte doma tlak vody? Kolem pěti barů? Tahle imitace sprchového koutu to nevydrží,je stavěná na tuším max 2,5 baru. Navíc,sprchování v tom je lahůdka,kravál,jak v reproduktoru...
Nevím,proč blbne odkaz.Píše stránka nenalezena,smažte lomítko a tečku na konci...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.