Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak provést montáž sprchového boxu?

Od: fonek* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Při rekonstrukci koupelny jsem vyměnil vanu za sprchový box. Koupil jsem jej v UNI HOBY,k montáži je přiložen

návod ale složit není orientace s montáží moc přehledná. Poradí někdo jak postu povat? nebo jak získat podrobný návod?Děkuji za pomoc. Jedná se o sprchovací box 90x90x195cm s pulkruhovou vaničkou( oklahoma)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

0x

Návod asi máte tento - eshop.unihobby.cz/... Podle něj,dle mého názoru,se to dá složit. Ale mám návrh,vraťte to a kupte něco normálního. Zeptám se - víte,jaký máte doma tlak vody? Kolem pěti barů? Tahle imitace sprchového koutu to nevydrží,je stavěná na tuším max 2,5 baru. Navíc,sprchování v tom je lahůdka,kravál,jak v reproduktoru...

Nevím,proč blbne odkaz.Píše stránka nenalezena,smažte lomítko a tečku na konci...*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]