Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím odstranit starou barvu ze střechy?

Od: strecha odpovědí: 7 změna:

Čím odstranit starou barvu ze střechy? Co se odchlipuje, samozřejmě to půjde kartáčem nebo špachtlí, ale někde to ještě drží docela dost. A je vůbec nutné odstraňovat to, co pořád drží? Když odstraním jen to co opadává a zbytek přetřu?

Čím odstranit starou barvu ze střechy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Za mě: Úhlová bruska s copánkovým ocelovým kartáčem svarecky-obchod.cz/...

hodnocení

0x
S tou bruskou to bude šichta co zkusit pořádnou wapku?
To co drží bych nebrousil jen přetřel

hodnocení

0x

Já používám drátěný kartáč do vrtačky. Takový.

zakus*
hodnocení

0x

Standard je otryskat vysokým tlakem vody. Ostaní metody je otročina s nejistým výsledkem. Také záleží na celkové ploše.

fran56ris*
hodnocení

0x

Přesně v takovém stavu jsem brousil takovu střechu.Naprosto dokonale a kupodivu rychle (protože je to pozinkovaný plech) jsem použil tohle.. brufus.cz/...

Smirek jsem asi nastříhal z pásu.Nejlevnější a nejúčinější.Potom zapršelo (pán Bůh mne vyslišel) a takovou nádheru jsem ještě neviděl.Proto po práci doporučuji střechu opláchout hadicí.

Než střihat a vyměňovat smirek (zanáší se barvou), je jednodušší ten drátěný kotouč. A neobrušuje tolik plech, odstraní jen barvu a rez.

fran56ris*

Tak na takové střeše se barvou nezanáší.VYZKOUŠENO !

A z drártěným kotoučem jsou ty nejhorší zkušenosti,každý kdo s ním dělal mi potvrdí ,že se dráty ohnou a pak nefungují.To je zákon přírody že se drat ohne ve směru otáčení a udělá úplný háček nahoru - potom nefunguje.

On totiž tak vypadá i normální ocelový kartáč, když se používá,co potom otáčky ve vrtačce.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]