Nejste přihlášen/a.
Čím odstranit starou barvu ze střechy? Co se odchlipuje, samozřejmě to půjde kartáčem nebo špachtlí, ale někde to ještě drží docela dost. A je vůbec nutné odstraňovat to, co pořád drží? Když odstraním jen to co opadává a zbytek přetřu?
Přesně v takovém stavu jsem brousil takovu střechu.Naprosto dokonale a kupodivu rychle (protože je to pozinkovaný plech) jsem použil tohle.. brufus.cz/...
Smirek jsem asi nastříhal z pásu.Nejlevnější a nejúčinější.Potom zapršelo (pán Bůh mne vyslišel) a takovou nádheru jsem ještě neviděl.Proto po práci doporučuji střechu opláchout hadicí.
Než střihat a vyměňovat smirek (zanáší se barvou), je jednodušší ten drátěný kotouč. A neobrušuje tolik plech, odstraní jen barvu a rez.
Tak na takové střeše se barvou nezanáší.VYZKOUŠENO !
A z drártěným kotoučem jsou ty nejhorší zkušenosti,každý kdo s ním dělal mi potvrdí ,že se dráty ohnou a pak nefungují.To je zákon přírody že se drat ohne ve směru otáčení a udělá úplný háček nahoru - potom nefunguje.
On totiž tak vypadá i normální ocelový kartáč, když se používá,co potom otáčky ve vrtačce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.