Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupeni od smlouvy ve 14 d. lhute

Od: slavek* odpovědí: 5 změna:
Dobry den,
muzu odstoupit od smlouvy ve 14 d. lhute pokud uz jsem reklamoval vadny vyrobek? Obchod se podle meho snazil opravit zbozi na prodejne a i pres to nefunguje na 100%.
Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Tato lhůta neplatí při nákupu na prodejně, ale pouze přes internet. M.

hodnocení

0x

Odstoupit od smlouvy lze po třetí uznané reklamaci stejné závady.

slavek*
hodnocení

Zbozi bylo objednane pres net, vyzvedle na prodejne a po rozbaleni zjistena zavada.Bral jsem dva kusy, u jednoho naprosto bez problemu u druheho zavada ve funkcnosti. Hned jsem to reklamoval a po 2 dnech telefonat, ze je zbozi vymenene za nove, ale pry je to o fous lepsi. Po prijezdu jsem zjistil, ze je to porad stejny kus, ale snazili se ho upravit. Takze zbozi bylo koupeno pres internet, ale uz reklamovane i tak je porad lhuta do 14d. Lze i tak odstoupit od smlouvy? Proste nelibi se mi pristup obchodu.

Zboží koupené v e-shopu, lze vrátit v původním stavu, nepoškozené do čtrnácti dnů, bez uvedení důvodu.

re4zon
Ano, i tak lze odstoupit od smlouvy. A jde to i u zbozi poskozeneho (ne vami) i kdyz vam dost lidi bude tvrdit ze ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]