Dobry den, muzu odstoupit od smlouvy ve 14 d. lhute pokud uz jsem reklamoval vadny vyrobek? Obchod se podle meho snazil opravit zbozi na prodejne a i pres to nefunguje na 100%. Diky
Zbozi bylo objednane pres net, vyzvedle na prodejne a po rozbaleni zjistena zavada.Bral jsem dva kusy, u jednoho naprosto bez problemu u druheho zavada ve funkcnosti. Hned jsem to reklamoval a po 2 dnech telefonat, ze je zbozi vymenene za nove, ale pry je to o fous lepsi. Po prijezdu jsem zjistil, ze je to porad stejny kus, ale snazili se ho upravit. Takze zbozi bylo koupeno pres internet, ale uz reklamovane i tak je porad lhuta do 14d. Lze i tak odstoupit od smlouvy? Proste nelibi se mi pristup obchodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.