Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skvrna od Color šamponu na nábytku

Od: jp odpovědí: 4 změna:

Čím odstraním skvrnu od barvícího šamponu? Bílý nábytek, tmavá skvrna.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Málo údajů - jde o lamino, nebo nábytek třeba s vysokým leskem?

Ovšem i v případě lamina je dost rozdíl, jestli jde o opravdové poctivé lamino s melaminovým povrchem, neo o pseudo lamino typu ikea / polské kuchyně. Tam jde spíš o papírovou tapetu a z ní to už nedostanete.

jp
hodnocení

promon - Hezky jste vyjmenoval nábytkové materiály, ale ani jeden čistič, který by flek odstranil, takže rada k ničemu.

Skvrna již je odstraněna. Zkusila jsem nejprve Cif, to šlo jen částečně. Pak jsem použila Vanavan, Kčs 9,50, z Tatrachema, Trnava, který mám doma už přes 30let, kdysi se fasoval v práci a šlo to, skvrna je pryč.

Výborně. Krom jiného odpovědi na otázky slouží jako informace pro další potenciální tazatele. Takže, bez uvedení dalších podrobností, např. zmiňovaného materiálu, je vaše informace rovněž k ničemu. Tedy krom toho, že naštve rádce, což si tento jistě nezaslouží. *hej*

Nenaštve, on je už zvyklej *smich*. Prostě některý ženský (a nejen ženský) to mají nastavený tak, že prostě a jednoznačně jde o NÁBYTEK. Že jsou různé druhy, které vyžadují rozdílnou péči a ošetřování - to je už pod jejich rozlišovací schopnost. Třeba ten písek, kterým to odrbala je sice dobrý na lamino, ale vzít to na lak je už poněkud kontraproduktivní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]