Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrické struhadlo ETA 0024

Od: etela® odpovědí: 5 změna:

Mám elektrické struhadlo ETA 0024. Je to historický kousek, mám ho léta a stále slouži.Teď se mi rozbila plastová poklička na nádobu do které padá nastrouhaná zelenina. Nemá někdo tento výrobek a nepotřebuje ho? Koupit náhradní díl už nelze.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

suchy*
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Ono přijde na to, jak stará je ta čtyřiadvacítka. To, co nalinkoval Suchy je sice víko na 0024, ale až tu ,,faceliftovanou´´ měla oblejší tvary. My ji máme z roku 1990, to byla ještě taková ta hranatější, měli jsme stejný problém - musela se koupit celá nádoba i s deklem, Ale určitě to stojí za to, tohle ještě byly strojky z Hlinska, to byly nezmary, ne jako ty dnešní výrobky Eta z Číny

mici
hodnocení

0x

Dobrý den, můžu Vám prodat víko s nádobou, jelikož se mně rozbil strojek, tak příslušenství zbylo. Pokud máte zájem, napište email Michaela

michaelac
hodnocení

0x

Můžu Vám prodat víko s nádobou, jelikož se mně strojek rozbil, tak celé příslušenství zbylo a je v pěkném stavu. Pokud máte zájem, napište email Michaela C.

doplněno 22.08.19 20:27:

mi.ci@email.cz

doplněno 22.08.19 20:49:

mi.ci@email.cz

Tazatelka ovšem nezná Váš e-mail, ten se tu veřejně nezobrazí. Budete ho muset napsat přímo do odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]