Nejste přihlášen/a.
Mám elektrické struhadlo ETA 0024. Je to historický kousek, mám ho léta a stále slouži.Teď se mi rozbila plastová poklička na nádobu do které padá nastrouhaná zelenina. Nemá někdo tento výrobek a nepotřebuje ho? Koupit náhradní díl už nelze.
Ono přijde na to, jak stará je ta čtyřiadvacítka. To, co nalinkoval Suchy je sice víko na 0024, ale až tu ,,faceliftovanou´´ měla oblejší tvary. My ji máme z roku 1990, to byla ještě taková ta hranatější, měli jsme stejný problém - musela se koupit celá nádoba i s deklem, Ale určitě to stojí za to, tohle ještě byly strojky z Hlinska, to byly nezmary, ne jako ty dnešní výrobky Eta z Číny
Můžu Vám prodat víko s nádobou, jelikož se mně strojek rozbil, tak celé příslušenství zbylo a je v pěkném stavu. Pokud máte zájem, napište email Michaela C.
mi.ci@email.cz
mi.ci@email.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.