Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Rozhodl jsem se do bytu nainstalvoat okenní klimatizace (jednoduchost realizace, minimum dohadování s SVJ). Máte někdo nějaké rady a nebo tipy na to, co koupit a od koho si to nechat nainstalovat?
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jirib
Okenní klima,jakou znáš z amerických filmů nebo z letovisek od moře.
Ano,udělá se díra pod oknem a do ní se zabuduje klimatizační jednotka.Funguje to.
Ale ty máš jiný problém s povolením od SVJ...bohužel jsi jen vlastník bytu,né celého domu...
Ano,udělá se díra pod oknem a do ní se zabuduje klimatizační jednotka.Funguje to.
Ale ty máš jiný problém s povolením od SVJ...bohužel jsi jen vlastník bytu,né celého domu...
@jirib proč zase ta díra pod oknem? Žádná díra se u okenní klímy nedělá a psal jsem to už v minulém vlákně.
Klimatizace se prostě zatěsní do rámu okna, akorát tím (na léto) přijde o možnost používat jedno okno.
Klimatizace se prostě zatěsní do rámu okna, akorát tím (na léto) přijde o možnost používat jedno okno.
def
Ad díra pod oknem: Ono i v návodu je uvedeno, že se dělá díra do zdi - zjevně proto si lidi myslí, že je to nutnost. V případě umístění do okna se pak nad klimatizací musí (dle návodu) udělat nějaká stříška proti dešti. Jak tyhle klimatizace v ČR nikdo pořádně nedělá, tak mi to nikdo nepotvrdil ani nevyvrátil. Prostě to tady nikdo nezná :/
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]