Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bydleni v Litvinove

Od: pups odpovědí: 8 změna:
Mohu poprosit o nazor na bydleni v Litvinove? Libi se nam, ze je to bkizko hor a jsou tam levne byty, opravdu za hubicku.. jeli jsme mestem a vypadalo dobre, ale jestli netrpi mesto neprizpusobovymi lidmi..
Bydli zde nekdo a mohl by mi poskytnout info.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč asi jsou ty byty za hubičku?

No protože Litvínov poskytuje úžasné multikulturní obohacení...

Takže, zaplaťbůh, tam nebydlím, občas tam jezdím k zákazníkům, ale pokud tam musím zůstat přes noc, najdu si nějaký penzionek tak okolo 10 km od Litvínova.

Ono už se to ani nedá moc tutlat

mostecky.denik.cz/...

Prostě -pokud nejste z oné ,,utiskované menšiny´´ - tak bych na Vašem místě o bydlení ani neuvažoval

karel556*
Ono to zase není tak hrozný, jen tady kecáš bludy. Jsem z Mostu a tak vím o čem je řeč, Bydlím zde od roku 1955 a že bych nějak trpěl jsem si nevšiml, mám rád ty znalce co zde nebydlí, něco slyší v televizi, přečtou v Blesku a pak jsou chytří až na půdu. A jen tak mimochodem, Janov je od Litvínova přeci jen trochu opodál,

@karel556 Aha. Děkujeme za objasnění. Ještě bys mohl osvětlit, proč tam 4+1 stojí 200-300 tisíc :)

@ernie: fakt? Odkaz by nebyl? Koupil bych jich deset na investici... V Litvínově. Janov ( a částečně Hamr) je něco jiného...
reality.idnes.cz/...
pups
hodnocení

Takze by to slo tak nejak? Jak je to tam s praci, asi jedine chemicka nebo tezba, nebo je tam jiny neco k nabidnuti zajimaveho, hledam a vypada, ze nic moc prace zajimava..

hodnocení

0x

Myslim, že ta cena odráží vše. Hlavně ono velké množství nezaměstnaných občanů, mnohačetné rodiny na pokraji bídy, kriminalitu, obavu nechat stát venku auto, jít neosvětlenou cestou, den co den pod okny rámus, potyčky, policiajty jak doma, za panelákem skládku atd. Je to problém a řešení není, jde jen před tím utéct, prodat byt za 300t a pokusit se zapomenout.

edt
hodnocení

0x

V Litvínově se žije celkem dobře, město žije sportem. Pokud koupíte byt, kde v domě nebydlí nepřizpůsobiví, tak je bydlení jako kdekoli jinde. Bohužel jde o to, že nemáte zaručeno,že se z domu někdo neodstěhuje a máte je tam. To je potom docela pohroma, jsou hluční, nevychovaní, ale vůbec si neuvědomují, jak se chovají, že je z jejich strany něco špatně.Jsou prostě takoví sví. V Litvínově jich zatím moc není. Ale kdoví, jak to bude v budoucnu. Janov nedoporučuji vůbec.

karel556*
hodnocení

0x

ernie®

a ty mě objasni proč jsem za byt 1:4 do osobního vlastnictví dal 60 000 asi před 12cti lety, cenu v současné době neznám, přiznávám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]