Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sítko do odpadu

Od: domt odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, může mi prosím někdo poradit, kde bych mohl sehnat tento typ sítka? Nemohu jej nikde najít a typ dřezu bohužel neznám. Moc děkuji. Průměr je 8cm cca.
Sítko do odpadu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vezměte sítko sebou nebo aspoň fotku a zajděte do velkého marketu. Určitě budou v prodeji.

hodnocení

1x

Ono to není jen sítko, je to především špunt. Navíc to, co je na fotce, je neúplné, chybí tam ten spodní vodící čep - předpokládám, že jej někdo urval a zůstal v sifonu.

Takže bych do toho asi vrazil dvě kila a koupil nový sifon - předpokládám, že jde o Franke

kamody.cz/...

radekt

Ne, tam opravdu nic nechybí, mám také toto netypické bez vodícího čepu.

hodnocení

0x
měl jsem italský dřez a to sítko hledal snad 2 měsíce - pohledám v mailu... pošluhup - je to tam :D8669001 3,5" nerezová dřezová zátka se sítkem 1 ks 99,00 21%dopravné 1 ks 100,00 21% Ing. Pavel Šulák T E S K O R nerezové a kompozitní dřezy náměstí Míru 22, 763 16 Fryšták e-mail : teskor@teskor.cz http : www.teskor.cz doplněno 04.08.19 17:19: Pro upřesnění - měl jsem konkrétně tento:V průměru 84-85mm, nerezové, na sobě napsáno "L.B.PLAST MADE IN ITALY" a "FOSTER 18/10 INOX"doplněno 04.08.19 17:46: Ještě upozorním - těch sítek jsou mraky, ale jsou také různé rozměry - takže opravdu pozor na výběr. Jedno jsem kupoval jen tak podle odhadu a je to malé - nedrží ta západka a používá se jen jako špunt... takže k ničemu

hodnocení

0x

Co třeba tohle. Mám ho doma v granitovém dřezu a vypadá to, že by mohlo vyhovět i vám.

rv*
hodnocení

0x
Od číňanů, třeba aliexpress sink strainer

pavelpavel*
hodnocení

0x

To by šlo vyčistit snad je to z kovu ne? Chemie máme dost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]