Dobrý den, může mi prosím někdo poradit, kde bych mohl sehnat tento typ sítka? Nemohu jej nikde najít a typ dřezu bohužel neznám. Moc děkuji. Průměr je 8cm cca.
Ono to není jen sítko, je to především špunt. Navíc to, co je na fotce, je neúplné, chybí tam ten spodní vodící čep - předpokládám, že jej někdo urval a zůstal v sifonu.
Takže bych do toho asi vrazil dvě kila a koupil nový sifon - předpokládám, že jde o Franke
měl jsem italský dřez a to sítko hledal snad 2 měsíce - pohledám v mailu... pošluhup - je to tam :D8669001 3,5" nerezová dřezová zátka se sítkem 1 ks 99,00 21%dopravné 1 ks 100,00 21% Ing. Pavel Šulák T E S K O R nerezové a kompozitní dřezy náměstí Míru 22, 763 16 Fryšták e-mail : teskor@teskor.cz http : www.teskor.cz doplněno 04.08.19 17:19: Pro upřesnění - měl jsem konkrétně tento:V průměru 84-85mm, nerezové, na sobě napsáno "L.B.PLAST MADE IN ITALY" a "FOSTER 18/10 INOX"doplněno 04.08.19 17:46: Ještě upozorním - těch sítek jsou mraky, ale jsou také různé rozměry - takže opravdu pozor na výběr. Jedno jsem kupoval jen tak podle odhadu a je to malé - nedrží ta západka a používá se jen jako špunt... takže k ničemu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.