Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hypotéka na (ne)bytový prostor

Od: alzbeta odpovědí: 1 změna:

Zdravím, poradte.níci,

mám dotaz, který bych potřebovala směrovat na hypotéku - mám byt, který splácím,ale naštěstí ne na tak dlouho, protože jsem si půjčovala ani ne půl mega. Ale jelikož mám sousedy, které zkrátka nepředělám a navíc soused nade mnou je nejspíš sportovec, který rád tuto činnost dělá doma a ještě k tomu 2 majitelé mají psi, které občas nechávají doma a pejsi jsou schopni i celý den proštěkat a aby to nebylo málo, tak tu je jeden soused těžký tuc tuc tuc man, tak jsem už tak zoufalá, že jsem si vyhlédla pěknou nemovitost, nebytový prostor, kde však je záchod i sprcha a klidně by se to dalo předělat na byt. Ale můj dotaz je takový, že jestli by mi banka půjčila na nebytový prostor, který bych spíš měla jako byt. Jaké to má úskalí a co bych měla vědět, nejsem v tomhle oboru ohledně hypoték atd. zdatná, jsem spíš poetická bytost, která hledá oázu klidu a tam to kupodivu na klid vypadá - navíc to má cca 200 m...můj b.yt má 54 m...můj byt by se s přehledem dal koupit dle cen u nás i za 1.200.000,-Kč a ten nebytový prostor činí cca 1.500.000,-Kč...jinak hypotéka činí ještě cca 380.000,-Kč...co myslíte, šlo by to? Předem velice děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
Hypotéku vám dají,třeba i na garáž.
Stavebko jen na byt nebo dům k trvalému bydlení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]