Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá pračka

Od: jana11 odpovědí: 5 změna:

Poraďte mi, prosím, tip na pračku s plněním shora a hloubkou menší než 60cm. Probírám se jimi už druhý den, ale nic jsem nenašla, prý existují. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vzpomínám si, že jsme měli doma pračku Romo Fulnek. Byla to vířivá pračka s horním plněním a její hloubka byla asi 40cm. *smich*

Ale vážně: pračka s horním plněním asi asi jednu velikost bubnu. A protože je ta pračka užší, než běžné pračky s předním plněním tak musí mít aspoň tu hloubku. Jinak by se tam vešlo strašně málo prádla.

Takže si zkus ujasnit co vlastně chceš. Buď pračku s horním plněním, a pak máš výběr omezený a hloubka menší než 60cm asi nebude. Nobo chceš pračku s menší hloubkou než 60cm a musíš vybírat pračky s předním plněním, které jsou zase širší.

jana11
hodnocení

Vybírat si právě nemůžu. V pronajaté pidi koupelně je tak malé místo, že se tam vejde jen pračka s horním plněním. A pokud tam dám tu šedesátku, tak zabere kus vchodu, takže se bude asi přeskakovat s rozběhem :)

id
hodnocení

0x

Pravděpodobně nejmenší pračka je tato, ale má přední plnění. Za mě horní plnění je nešikovné neboť nad pračkou nemůžete mít žádnou poličku.

pracky.heureka.cz/...

m123*

Tuhletu jsem měla a je super. Menší jsem tenkrát taky nikde neviděla.

Tohohle prcíka měl kamarád pod umývadlem. Ale cíchy z jedné postele v ní nevypral najednou. Musel nadvakrát. Ale jinak fajn.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]