Nejste přihlášen/a.
milí rádcové, už potřetí mám prázdnou bezdušovou pneu, stále tu stejnou - 2x lepená, tak ji chci radši vyměnit - přece jen, slouží přes 10 let... našla jsem si stejnou pneu na netu, ale není mi jasné, když si ji nechám poslat, přijde mi to i s tím kovovým středem? a pokud ne, zvládnu ji sama vyměnit? nebo s tím musím do pneuservisu? díky za rady
taky jsem našla toto, to má sice kovový střed, ale úplně jiný vzorek... a je to s duší - vadilo by to, kdybych vyměnila obě přední?
Nejprve dotaz-jak jste bezdušovou pneu lepila?
Nebudu popisova celý postup,ale místo kola s defektem dám rezrvu, vadné do kufru zajedu do pneuservisu a necham opravit.U zahr.traktůrku asi rezervu nee ale sundám kolo a jel bych opět do pneuservisu.
no právě, tak jsem to dělala už 2x - sundám kolo, zajedu do pneuservisu,kde mi za 200 Kč zalepí díru - teď by to bylo už po třetí, to už se mi přestává líbit, když nová pneumatika stojí kolem 300... jen jsem si nebyla jistá, jestli musím kvůli nasazení k vydřiduchovi pneuservisákovi... :D
jen tak na okraj-za deset let jen 3X? nevím ale jsou lidi co mají defekt 2x do roka a kdyby každý třetí měli měnit jinak dobrou pneu? To by se jim extra prodražilo.Nepočítám kolo,tak jsem za 42 roků na svých měl asi 5x defekt? nwn přesně ,tuším 2x na pionýru (Jawa5O ...)se služebním 3x-jednou na T813a ten den ještě podval a podruhé bouchlo PP kolo na T148 S3.
Jen pro upřesnění na jednom disku mi neustále od výměny pneu uttíkal tlak,nakonec v jiném pneuservisu sundali pneu-dosedací plochy pěkně vyčistl ocelovým kartáčem na vrtačce,pak byl klid .
Pokud je ještě pneu jinak dobrá (dostatečná hloubka drážek...) neměnit ji , ale změnit když tak servis!
všechny ty roky byly pneu v pohodě, to až poslední 2 roky mám už potřetí prázdnou stejnou pneumatiku - proto mě napadlo, že je to únavou materiálu a nová pneu by to vyřešila... hm, asi zkusím jiný pneuservis, třeba vůbec není píchlá a vzduch uniká někde po obvodě...v trávě nic ostrého nemám...
děkuji za rady, diesel a asd1 mydlinky prozradily, že vzduch skutečně utíká kolem ráfku, očistila jsem plochy, pořádně nafoukla a už 2.den drží - díky!
Nakopat borce v pneuservisu co to 2x opravoval do p... Hlavně že mechanici prskaj když je někdo kritizuje...
Podle nicku a psaní soudím, že jste žena.Zářný příklad, že žena dokáže (o rození dětí) víc než muž tedy pokud chce!j
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.