Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ramovani puzzle

Od: danab® odpovědí: 5 změna:

Zdravim.Neni tu nekdo,kdo resil konecnou upravu velkoformatoveho puzzle,co se tyka ramovani,nebo reseni pomoci Euroclipu?Je to puzzle o celkoce velikosti 195x140 cm.Na pouziti sololitu je to prilis velke,na samotne slepeni taky,tak nejak nevim,co s tim,poradi nekdo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Podlepit a zasklít u skláře.

hodnocení

0x

Já Ti povím jak jsme to dělali před 20 lety... Tak velké puzzle nemáme, ale mnoho let jsme je měli zarámované na zdi...

Ani nevím jak jsme na to došli, ale v té době to bylo obvyklé ... Puzzle poskládané na sololit, nebo nějakou desku v tom formátu a úplně normálně se z vrchu potíralo Herkulesem, jestli víš co to je... Prvně jsme se děsili, protože to bylo bílé a pak Herkules začal blednout až byl transparentní... Asi pět jsme jich měli slepených a zarámovaných a vypadalo to dobře... rotože to lepidlo proteče a přilepí se to i na základovou desku...

Doporučuji na nějakám malém... Prostě ověřit

A pak to dát samozřejmě zarámovat...

hodnocení

Male puzzle mam te takhle vyzkouseno,jenze tohle je dvoumetrova plachta a kdyz jsem se informoval u firmy,ktera puzzle ramuje,tak mi rekli,ze na takovy rozmer uz sololit neni vhodny,pac by se pokroutil,ze je potreba neco jineho.Bude to velke,bude to tezke,i kdyz to bude jen pres plexi.Musim rici,ze se mi vice zamlouva varianta euroclipu,jak klasickeho ramu,ale pokud nebude zbyti...

Nechápu proč by se sololit měl pokroutit... V práci jsou z něho veliké nástěnky a jsou v pohodě... Tak jak jsem psal, tak to vypadá hezky.. Stejně to nechápu, i kdybyd tam dal plexisklo (umaplex), tak to budeš muset mít něčím podložené ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]