Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost dveří

Od: rodic odpovědí: 3 změna:

Když si chci objednat dveře a naměřil jsem na jedné straně dveří 82 cm a z druhé 85 cm jaký rozměr mám hledat? Předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

80, normalizovaný rozměr dveří vlastně není rozměrem dveří, ale průchozí šířkou futer, česky zárubní nebo veřejí

dvere.libros.cz/...

hodnocení

0x

Jestli dveře pouze měníte a původní nebyly vyrobené na míru truhlářem, řekla bych, že 80 cm. Zárubně jste měřil? Vzala bych to podle zárubní. Ale mám dobrou zkušenost s prodejci, určitě vám poradí. Já měla trošku problém, jestli budou odpovídat panty. Měnila jsem staré a mají 3 panty, u některých dveří jsou jen 2. A vzdálenost pantů.a abyste objednal správné - levé nebo pravé. Ale všechno bylo v pohodě. jinak nevím, že by se dveře vyráběly v šířkách po centimetrech.

hodnocení

0x

Šířka dveří je vždy čistá šíře otvoru zárubní. Pravé a levé pak podle toho na které straně jsou panty, když se ně díváte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]