Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nábytek z internetu

Od: lea71* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s internetovými obchody s nábytkem? Případně jakou stránku doporučujete? :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Při rekonstrukci bytu a chaty jsem všechen nábytek a vůbec všechno objednávala přes internet. Pokud hledáte konkrétní rozměr např. skříně, neobjíždíte x obchoďáků, najdete požadovanou skříň na internetu,většinou si vyberete odstín a nemusíte se rozhodnout okamžitě. Pokud požadovanou skříň najdete v jednom obchodě, třeba váháte, jestli je to ta pravá, nemáte často srovnání. Objednávala jsem např. linku do kuchyně, skříně z masivu, skřnky do koupelny - máme doma hrozně mrňavou koupelnu - 1,2 x 1,5 m , přesně velkou skříňku pod kotel, polykarbonát na střechu pergoly, prostě všechno. Zaměstnání mi nedovolovalo jezdit a shánět po obchodech, tak k naprosté spokojenosti všechno objednávám. Navíc bych neměla jak nábytek dopravit, takhle vám ho přivezou domů a je to v pohodě. Naposledy jsem měnila dveře v bytě a objednávala jsem je v Hornbachu. Většinou vám ještě buď po telefonu nebo mailem poradí. Ale to záleží na každém, jak se rozhodne.

hodnocení

0x

Zkušenosti nemám a nikdy bych takto nábytek nekoupil. Kvalitu a provedení nábytku nepoznáš z obrázku. Vrátit košili, je něco jiného, než skříň. Nábytek musím prohlédnout a "osahat".

stul
Kde to osaháš

Až někdy navštívíš kamenný obchod s nábytkem, tak uvidíš a možná to pochopíš.

hodnocení

0x

Zatím má zkušenosti dobré,ale objednávala jsem si černobílý nábytek,takže jsem se nemohla splést v odstínu a podobně.Jinak kvalita dobrá.Ono když si někde vyberet nabytek,tak vám to přinessou stejně rozložené v krabici a kvalitu zjistíte až doma.

krtek*
hodnocení

0x

objednával jsem pouze noční stolky 2 roky zpět a jinak kdysi hodně v minulosti stolek pod TV...1 stolek přišel pobouchaný, dostal jsem slevu...skříňka bez problému

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]