Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce a bydlení

Od: daniel1 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den chci se zeptat nedávno jsem ukončil ucnak a zaevidovál jsem se na úřad práce a našel jsem si brigádu prodejně a mám takový dotaz když nastoupím na brigádu a Budu dostávat měsíčně peníze a rodičům přispívat jestli přijdou o peníze že sociálky když třeba si vydělál 20 tisíc korun jinak tomu moc nerozumím Daniel

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x

Prosím, přepište dotaz ještě jednou a to tak, aby bylo jasné na co se ptáte.

Název - práce a bydlení?

Text - brigáda a sociálka? Co má společného brigáda s bydlením atd?

Na váš dotaz/nedotaz nelze odpovědět.

hodnocení

1x

Třeba tady penize.cz/... je všechno dost podrobně vysvětleno.

martl
hodnocení

1x
Sice nerozumím řeči tvého kmene, ale je jasné, že když si začneš vydělávat tak s největší pravděpodobností přijdeš o sociální dávky, ledaže bys byl snědé pleti, tam je to trochu jinak.

hodnocení

0x

Moc tomu dotazu nerozumím, spíš tedy vůbec. Ale když si vyděláš dvacet, proč ještě chtít peníze od sociálky?

daniela1
hodnocení

Já bydlím stále u rodičů a mě řekli jestli nastoupím na brigádu a po měsíci dostanu peníze tak máme strhnout peníze že sociálky a přijde o ně
daniela1
hodnocení

Myslím brigáda a sociálka promiňte
no

Bydlím stále u rodičů a ti mně řekli, že pokud nastoupím na brigádu a po měsíci dostanu výplatu, tak mámě odeberou sociální příspěvek.

Samozřejmě, že když začnete vydělávat, bude se váš příjem počítat do příjmů rodiny - a nezaopatřené dítě už taky nebudete, takže odpadne důvod pro příjem dávek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]