Nejste přihlášen/a.
Musím renovovat nátěr střešních podhledů - palubky. První nátěr byl Luxol - bílý a místy už to ze severu zčernalo. Teď bude barva teak, ale nevím čím to natřít. Jestli po očištění šmirglem (opalovat to asi nebudu - je to 50 m2!) použít nějakou tu protihoubovou penetraci - není to zbytečné? A finální barva? Na syntetiku syntetika? Fakt nevím - poradíte mi prosím -děkuji omluvte krycí jméno Okatamura
Okamuro, popíši svou zkušenost...v roce cca 2009 dřevěné zábradlí okolo terasy bylo natřeno základem Sadolin Base a pak 3 nátěry Sadolin Extra (vlašský ořech). V roce 2018 jsem viděl, že místy , hlavně na exponovaných místech, kde skoro celodenně žhaví přímo na nátěr slunnce, je třeba provést opravu...Použil jsem 2x Luxol a to jsem udělal chybu; letos nátěr vypadá, jako by to loni nebylo natřeno. Takže se vracím k Sadolinu Extra; není sice běžně ve všech prodejnách (tam bývá pouze Sadolin Classic), ale dá dá se koupit, objednat...nevím, odkud jste...Jinak hledejte Xyladecor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.