Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr uhlové brusky Makita

Od: baltik® odpovědí: 2 změna:

Ahoj, právě mi pokřupalo v 7 let staré brusce Makita GA5030 tak si vybirám novou.
Zjistil jsem, že se stále prodává. Jinou asi nechci(co se výkonu, značky a rozměrů týče)

Našel jsem tyhle 3 podobné:

brusky.heureka.cz/...

Napsal jsem do Makity, jaký je v nich rozdíl, a dostalo se mi strohé odpovědi, že pouze model 5030R je v nabídce, ostatní se už nevyrábí.

Věděl by někdo zdejší více informací k těmto bruskám? Logicky bych si tedy vybral model 5030R, protože je nejaktuálnější, ale přesto se zde ptám.

Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle toho co je k dispozici za informace, to jsou jen "kosmetické" rozdíly. Důležité parametry jsou stejné. Proto je možná také už nevyrábí.

hodnocení

0x

Ak chcete Makitu,tak už so silnejším motorom. Tie so slabším už častejšie zhoria.

pomocnik.sk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]