Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Síto na vousy

Od: bauerlukin® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, rád bych věděl jestli se vyrábí a prodává nějaké síto do umyvadla na vousy. Rád bych je prostě spláchnul a nemusel je lovit každý den z umyvadla.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

?

Buď mám vousy dlouhé, potom je pravděpodobně neholím, ale stříhám nebo se jako většina středoevropanů holím několikrát do týdne. Potom jsou oholené vousy v délce max. 3 mm, oholím, spláchnu, umeju umyvadlo. Dělám to tak víc než 30 let, bez síta a bez problému. Odpad se ještě neucpal. Jinak sítko do odpadu se prodává v domácích potřebách

hodnocení

0x

A k čemu síto, já se také holím v umyvadle a vousy splachuji bez síta. Nechápu, k čemu by to síto bylo.

hodnocení

jinak se ucpe umyvadlo:(

Tak to nechápu, nikdy se mi umyvadlo neucpalo. A to nosím plnovous, občas vousy střihám a holím se každý druhý den.

Řekl bych, že za tohle může ženský element v rodině. Dle logiky - když to ucpou moje vlasy, tak tvoje vousy musí též. Ovšem to je nesmysl. Sítko máme instalované ve vaně a je pravdou, že dlouhé vlasy mých třech holek ucpou odpad bez sítka velmi rychle (sítko se samozřejmě ucpává taky, ale od toho tam je). Ovšem s mými vousy a umyvadlem je to docela jiná písnička.

hodnocení

Děkuju za všechny odpovědi. nicméně zapomněl jsem napsat, že mám v umyvadle klik klak,btedy síto tam nepasuje. :(

Vůbec nevím o čem je řeč.

no

Klik klak se dá odšroubovat, tedy aspoň u našeho umyvadla.

Přesně jak píše rádce přede mnou, u klik-klaku se dá odšroubovat ten vrch ale stejně je tam i tak mezera dost velká na to, aby se vousama neucpal. Není už celkově nějaký zanesený?

Feraxi, ať to nemusíš hledat, je to toto . Normálně jsem rád, že jsem ti taky mohl někdy poradit ;).

OK. To znám, jen jsem nevěděl, že se tomu tak říká. Pamatuji si klik/klak jako hračku (dvě koule na šňůře), dělalo to dost rambajs. Dalo se to koupit i jsme to vyráběli sami. Jen pro ilustraci je to tohle. Myslím, že to je už dobrých 30-40 let.

Máme klik klak v umyvadle, moje vlasy z něj vždy vytáhnu, ale vousy tam nejsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]