Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hydroizolace stareho septiku

Od: ladak odpovědí: 11 změna:
Dobrý den. Poraďte prosím jakou zvolit hydroizolaci (tekutou lepenku, IPU, nebo neco jineho) do stareho nefunkčního septiku. Chci ho využít na destovku. Rad bych si to udelal svépomocí. A jak vyřešit prosakovani okolni spodni vody pri vyčerpání septiku. Dekuji za rady.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martink
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Vše je o penězích a šikovnosti. Klidně můžete dno a stěny "polepit" asfaltovou lepenkou a svyřit vanu. Stačí charBIT Bitagit V 60 S 35

hodnocení

0x

Soused měl nadzemní bazén - folie o průměru 4m a hloubka metr, bazén se mu rozbil, folii mi dal do mého montovaného z více rozbitých... - taková folie by snad na dešťovou vodu taky stačila - záleží na stavbě onoho septiku. Budete asi stejně odkopávat horní vrstvu...

Jako nejlevnější variantu bych viděl právě tuto bazénovou folii.

fik
hodnocení

0x

Vyvařil bych to ipou,když to přivaříš správně,nic ti nebude prosakovat ani dovnitř,ani ven. Navaření předpokládá čisté betonové stěny

mili3478*
hodnocení

0x
Dobry den, po precteni rad zdejsich radcu mi to opet neda a musim se ozvat,milancukrar ma zrejme v oblibe asfaltovy pas v60s35 nevim proc,asi kvuli jeho cene,bohuzel nema s nim zadne realne zkusenosti,urcite to zde nepisu poprve tento pas pretrhne i male dite, ma slabou vlozku a je prilis tenky urcite bych ho nedoporucil nekomu kdo nema mnohalete zkusenosti lepenim asfaltovych pasu,radeji si priplatim a koupim kvalitnejsi ,samozrejme to pred natavovanim natru asfaltovym penetracnim naterem Penetral alp.

mili, mýlíte se, není to můj nejoblíženější lepenka, Je to ale nejlevnější svařitelná lepenka na trhu. Více se prodává modifikované pásy.

Lepenku Bitagit (nebo jiný název u jiných výrobců) s označení V 35S spolu s lepenkou AL S 35 se často používají na hydroizolaci baráku.

Zkuste mi, prosím, sdělit jak víte, že s touto lepenkou "nema s nim zadne realne zkusenosti," Pak jistě budete i vědět, kolik těchto lepenek prodám za měsíc a kolik lidi si stěžuje, že je "tento pas pretrhne i male dite".

Přeji krásnou dovolenou.

mili3478*
Dobry den,tim ze vam odpovim na otazku asi uz nikomu nepomuzu,nechtel jsem na vas nijak utocit,ale kdyz ctu vase rady typoval bych vas na prodejce nekde ve stavebninach,ale ja se zabyvam plochymi strechami hydroizolacemi a uz me opravdu unavuje vysvetlovat kazdemu rozdily mezi asfaltovymi pasy,bezny clovek se v tom opravdu nevyzna a koupi to nejlevnejsi ipa jako ipa,porad slysim ,asi bych na to nereagoval ale to je to vubec nejhorsi reseni .

nejhorší je nic nedělat, lepší je pak lepenka. Třeba V 60S35

charvat.cz/...

mili3478*
Ok.Da se rict ze je to pravda,my se alespon snazime,vim ze radite i v jinych diskuzich,berte me s rezervou, mejte se a prijemny vecer

mili, já si vážím každé diskuze, pokud se nestočí k urážkám. Proto s Vámi budu diskutovat o všem, čemu rozumím, Určitě to nebudou počítače, tam jsem hluboko mimo mísu.

joudic*
hodnocení

0x
jezirkova guma a mate to kvalitne a za levno pokud neni v takovem stavu, ze se plni spodni vodou jak studna :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma bitagit

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]