Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz a prosbu...
chtěl bych koupit do bytu nové interiérové dveře...velikost futer obývák + ložnice je 90 cm a koupelna se záchodem má 75cm
Jsem trochu bezradný ptž tomu moc nerozumím ohledně stavby...šířka dveří v obýváku a ložnici je 85 cm...takže kupuji 90 cm dveře?předpoklám že ano podle velikosti futer...
Takže do koupelny a na záchod mám koupit 75cm dveře taky podle futer? ..ale je to atypický rozměr...šířka dveří je 70 cm - nebo to vše počítám špatně?
Moc děkuji za odpověď a pomoc
Díky z pomoc
Jsou to právě všechno blbý míry...bohužel
S orientací dveří jsem už seznámený, tak to vím co a jak..a koukal jsem na net a taková velikost dveří (75cm) nikde neni,jen shrnovací a ty jsou na *****
ale moc děkuji za odpověď a pomoc
S tím truhlářstvím mě to vůbec nenapadlo..
Koukal jsem i na dveře na zakázku a příjde mi to dost drahý..
Ale chápu že to je prostě asi nějaká služba navíc a víc práce i pro ně...ale zkusím to tady obejít a poptat se co a jak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.