Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce zedník - zkušenosti

Od: marie55 odpovědí: 8 změna:

Zdravím, s manželem jsme teď o víkendu tak nějak řešili naši budoucnost hlavně ohledně práce, chtěli bychom založit rodinu, ale jelikož je manžel jako zedník osvč, tak není jistota že bude mít stále přísun nějakých peněz, hlavně na zimu, oba bychom byli asi klidnější kdyby získal nějakou stálou práci se stálým platem, ale jelikož si on shání kšefty nejlépe v hospodě přes známe tak vůbec nevím u jaké firmu to takhle třeba funguje, poradil by někdo? Pracovní doba je asi jedno, ale aby to zase nebyla práce u které se sedře a přinese pár šupů...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

No já nevím...Ale pokud je manžel šikovný zedník, tak už jste ho asi poslední 3-4 roky doma nepotkala, ne?

hodnocení

2x

Ať si nehledá práci v hospodě, ale prezentuje se na internetu, případně na nějakých nabídkových/poptávkových portálech.

(epoptavka.cz nejremeslnici.cz aaapoptavka.cz atd.)

id
hodnocení

2x

U nás dobrý zedník nemá volno ani v zimě. Dělají v partě sami na sebe, v létě venku a už v létě berou objednávky na zimu na úpravy bytů, RD, přestavby jáder, atd. Prostě na práci pod střechou v teple..

hodnocení

1x

Také mám zkušenost, že šikovný zedník nestíhá odmítat zákazníky a může si je vybírat. Samozřejmě klasická zedničina je částečně sezonní práce a tak by asi nebylo na škodu si přbrat nějakou práci na zimní období- tím myslím např obkladačské práce, malířské práce... Ono jistotu práce nemáte ani jako zaměstnanec u firmy, jen ta starost o zákazníky či zajištění práce leží na někom jiném. Já se např osobně přesvědčil, že šikový člověk, a člověk který má zájem pracovat se neztratí nikde- u mne to bylo na brigádě v Itálii, kde jsem hospodáři opravil traktor, vozil brigádníky po sadech,... prostě jsem se snažil a druhá strana to registrovala a oceňovala.

krtek*
hodnocení

0x

fušer se o práci musí hlásit...kvalitní řemeslník a je jedno jestli zedník, obkladač nebo elektrikář má tolik práce, že musí odmítat...

douby*

pokud je vidět, základ jsou poptávkové portály, kde by se měl prezentovat aby byl přísun zakázek pravidelnější.

smode*
hodnocení

0x
Toť otázka. Můj známý zedník - osvč - po mnoha letech kafral jak to mají zaměstnaní zedníci lepší a pracují 5 dní v týdnu atd atd. Pořád nad tím spekuloval až si našel zaměstnání. To mu bylo 47. Po dvou týdnech to totálně vzdal že prý tak strašně moc se dlouho nenadřel a za těch pár korun to nebude dělat ani náhodou. Vrátil se, a rád, zpět k živnosti. Prostě má volnější zimu a v létě musí zabrat trochu víc.
efka*

Já se svým manželem měla podobnou zkušenost, taky furt remcal že má známý co pracujou jen ve všední dny a výplatu maj na den přesně, nakonec se rozhodl že to zkusí tam kde oni, Canaba to tuším byla, pracoval tam asi 5 let a byl spokojenej ale na starý kolena se stejně vrátil na volnou nohu, prý mu chyběla ta volnost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]