Nejste přihlášen/a.
V poslední době mi v koupelně hrozně smrdí odpady. Koupila jsem nějaký granule na zalití horkou vodou, ale vzhledem k tomu, že nemám v koupelně okno / bydlím v paneláku / , tak ten chemickej smrad není jak odvětrat a ještě dva dny mne z toho bolela hlava. Zkusila jsem koupit jiný, ale to bylo ještě horší. Málem jsem se u toho pozvracela.
Nevím proč ty odpady smrdí a čím jiným je zalít, aby nebyli cítit popř., abych u toho nebyla zdrogovaná. Poradíte? Díky.
p.s.: sodu jsem zkusila a nepomohla
Taky nemáme v paneláku okno v koupelně a normálně na čištění používáme ,,krtka,,.Nasype se,zalije horkou vodou a on to pročistí.Nejlépe dvakrát po sobě a vždycky je nejméně rok klid.Že by to nějak smrdělo jsem si nevšiml.V nejhorším zapnu odsávání a zavřu dveře - to v paneláku nemáte? Je teda fakt, že ,,chemickej smrad,, vnímá každý jinak.
trochu přeháníte, ne?
Odpady propláchněte horkou vodou, nasypte do každého trochu louhu či krtka, přelijte horkou vodou, chvíli počkejte, nasypte další trochu louhu či krtka, přelijte horkou vodou, chvíli počkejte a nakonec je pořádně propláchněte studenou vodou. Jakýkoliv zápach je pryč. Zbytek louhu či krtka vysypejte do WC a butylku vyhoďte.
Chápu Vás ,ten chemický smrad mi taky dost vadí takže používám Krtka,Fredyho atd.a čekám na větrnější den,pootvírám všechny okna a jdu uklízet.Pokud nejde byt dobře vyvětrat,tak neuklízím.Účinější a nesmrdící prostředek není.
Když budete čistit pravidelně,tak odpady smrdět nebudou,chce to jen pořádně vyčistit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.