Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám dotaz-chtěla bych změnit barvu vany a umyvadla-na zlutou nebomodrou barvu.
Čím se to natírá a co musím dodržet,aby se mi ta barva neolupovala a dlouho vydržela?
Mám smaltovou vanu.
Děkuji předem všem za odpověd.
Ach dítě nešťastné!Co si to jen vymyslela!
Nebylo by lépe vyměnit je za nové?Asi by to byly už nedostupné náklady.Takže zbývá jen zakoupit epoxidový email v těchto barvách,a jemným štětečkem natřít.Nanášet zprvu odshora slabý nátěr,který se po 8 hodinách zopakuje.Nezapomeň dokonale odmastit a vysušit,nechat pak ještě asi 8 hodin vysušit,nebo osušit intenzivně fenem.
JABRAKA
Vůbec to nezkoušejte. Já chtěla ušetřit a tak jsem nechala smaltovanou vanu natřít, původně byla bílá a tak zase na bílo. Už za 5měsícú se to začalo loupat tam kde padá voda z baterie.Stejně nám nezbylo než vanu vyměnit.Akrylátová vana to je otázka 2000kč(pokud nechcete zrovna něco extra) no a pokud nechcete bourat, tak na chalupě jsme do staré vany vložili akrylátovou vložku (vana je celá obestavěná a obložená)a je vana jako nová(jak dlouho to vydrží, nevím ale je to 4roky).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.