Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deska pod krbová kamna

Od: ronek® odpovědí: 6 změna:
Pod kamny máme skleněnou desku na plovoucí podlaze a pod ní se dostávají nečistoty.Poraďte lepší řešení.Děkuji
Deska pod krbová kamna

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x

Já to vyřešila tak, že pod sklem máme slabý zátěžový koberec podobné barvy jako podlaha. Koberec má stejné rozměry jako sklo a není šance, aby nečistota zajela pod sklo.

Inspirovala mě kamarádka, který má pod sklem nějaké lino / pvc nebo něco podobného se vzorem poskládaných polínek. Možná by to vyřešila i nějaká silnější tapeta nalepená na podlahu a na to sklo.

Vydržte, někdo přijde s lepším nápadem.

hodnocení

0x

Mame to same,jak jsme polozili sklo,okamzite jsme ty fugy hezky zamazli transparentnim silikonem,nic se tam pod sklo nedostane.

hodnocení

Děkuji za skvělou radu
vilik*
Tohle jsem udělal u podlahových lišt, bohužel se nečistoty nalepí do toho silikonu a chce to občas vyndat nějakou špejlí a po čase i obnovit ten silikon.
id

Silikon působí jako lepící páska na nečistotu. U nás to byla první varianta, která se neosvědčila. Dnes bych asi sklo oblepila lepidlem PATEX na obuv. Lepidlo je průhledné, pružné a a nechytají se na něj nečistoty. Vyzkoušené to ale nemám.

hodnocení

0x

Tohle reseni mame jiz 4 roky a jsme spokojeni,nic se nam na silikon nelepi,a to mame 2 kocky a1 pejska,je pravda ze jsme nedavali tlustou vrstvu,az bude treba vymenit-odrizneme a dame novou.Nase zkusenost-treba existuje lepsi figl?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]