Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v místnosti na jedné stěně jsem byl nucen otlouct omítku až na cihly a teď váhám, čím to znovu nahodit. Na ostatních stěnách jsou staré klasické omítky. Mám to nahodit nějakou obyčejnou maltou, nebo třeba jádrovou omítkou? Děkuji...
0x
Je to o peněnzích, páč pokud budete chtít ušetřit práci za štuk, použijte sádrovou maltu. Ale bacha na cenu!
Na horní polovině zdi je klasická omítka a na dolní polovině byly na maltě dlaždičky. Ty jsem omlátil, ale byla tam tlustší vrstva malty, než vrstva omítky. Abych měl poté rovnou zeď a ne mahoře slabší a dole silnější vrstvu, otloukl jsem maltu na cihly a teď to chci dole tedy nahodit a vyrovnat. Nevěděl jsem jen, jestli to nahodit jen maltou, nebo nějakou omítkou ( např. tou jádrovou) Přes to to budu ještě štukovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.