Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Použití hadice k myčce pro pračku

Od: mach odpovědí: 3 změna:
Představuje nějaké riziko používání pračky s novou hadicí, která je dle výrobce určena pro myčky?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud má stejný závit a těsnění, tedy neteče, nevidím v tom problém. Tlak vody na přívodu k pračce i k myčce je stejný. :)

hodnocení

1x
Myčky mají v 99% systém aqua stop který zavře hadicí v případě že čidlo pod myčkou hlásí vodu. U praček jsem to na horním konci hadice ještě asi neviděl. Tam pouští vodu do pračky až ventil v těle pračky. Jestli máte hadicí bez aquastopu tak ji klidně použijte. Hadice s ovládaným ventilem vám fungovat nebude. Je to takový plastový nádor na hadici.

hodnocení

1x

Já mám na pračceč i na myčce hadice, zakoupené v železářství na metry. Přívody vody i odpady. A pérové kroužky je drží. Už několik desetiletí a funguje to bez roblémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]