Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpad z myčky

Od: paulc odpovědí: 7 změna:

Zdravím, rád bych s zeptal. Mám myčku vzdálenou min.3 metry od odpadu + nějaký to zahnutí hadice. Ale nenašel jsem nikde v prodeji tak dlouhou odpadní hadici. Může to vůbec být? Je možné to takto vyřešit? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

0x

My máme takovou flexi natahovací šedou plastovou už 11 let.A dobrý.

hodnocení

0x

Co třeba tato?

paulc
hodnocení

Nerozumím. Odkazujete mě na hadici, která má v popisu produktu 30cm. A i kdyby to byla chyba a byly to 3 metry, tak děkuji, ale to jsem taky našel. Potřebuji delší než tři metry viz.moje otázka. A možná se dá koupit nějaká metrážová a upravit, ale potřeboval jsem poradit, jestli se to vůbec technici může udělat..

Chce to podívat se na odkaz.Použít lze .

Jinak v metráži klasická zahradní hadice v patřičném průměru a k tomu samozřejmě spony

Má 0,9m a jde roztáhnout až na 3m.

Děkuji rádcům přede mnou, že se mě zastali. Tazatel ať se naučí číst z odkazů.

hodnocení

0x

Já mám k myčce i k pračce hadice s přívodem vody i odpadem, koupené na metry v železářství. Bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]