Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozpočet na snížení stropu

Od: kecup* odpovědí: 20 změna:

Dobrý večer,potřeboval bych přibližný rozpočet za material na snížení stropu(sádrokarton) ...rozměry pokoje jsou 16 metru čtverečních..díky

doplněno 14.12.09 07:14:

omlouvám se za neupřesnění otázky...je to obývací pokoj nad kterým je neobydlený prostor(půda)...chci to bez zateplení

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

2x

dobry vecer musite napsat taky jestli to chcete zateplit a a jestli je to mistnosti jako je treba koupelna nebo loznice,decky pokoj

výtka
Upozornění od sys strejc 13. 12. 2009 20:24:19
Jedná se o snížení stropu v pokoji, o izolaci asi těžko.

hodnocení

2x

150 korun za metr za komplentní matroš, pak už jen barva na malování. Ale s tím zateplením, má kolega pravdu. Kde to bude? Asi vata je potřeba i parotěska, ale nevím... musíte doplnit.

jabraka*
hodnocení

2x

Nevypadá to na pokoj se zvýšenou relativní vlhkostí.A zateplování zevnitř také se běžně nedoporučuje.Takže pouze snížení stropu a povrchová úprava mezi 15 000 až 19 999 Kč.

JABRAKA

hodnocení

1x

A každý si porovná cenu. Od Jardy, Milana a mě. Pak se podíváte odkud jsme a zjistíte, že se ceny liší i podle regionu.

kecup*
hodnocení

díky moc všem *dril*

není zač děkovat, pokud dodáte přesný výkres, můžu udělat rozpočtový list. Tam zjistíte že matroš opravdu vyjde na 150Kč za metr

alf*

tak to padly ceny, já snižoval pomocí SDK cca 35m2 a pokud dobře pamatuji tak materiál mě stál kolem 10000, je to ale 8 let.

alfe ano ceny šli dolů, třeba EPS oproti roku 2008 o 30%

kecup*
hodnocení

Rozměry jsou:420cmx391cm:)

zítra, snad to stihnu, z čeho je strop, jako do čeho se uchytí SDK, jak nízko přijde zavěsit?

kecup*
hodnocení

Strop je z rákosu(starý barák)...snížit tak o 50 čisel:)

doplněno 14.12.09 22:02:

boční zdi jsou z pálených cihel

14.12.09 22:08

ok zítra

Tak mě to vyšlo na 420x391 cm= 16, 42 m2 cena je 2030 + DPH, t.j. na metr 123,61 +DPH

včetně prořezů

kecup*
hodnocení

Dobré ráno pane Milane..ještě malá otázečka..Knauf či rigips?;)

doplněno 15.12.09 13:02:

a ještě kolik kusu čeho...dík:(

dobré odpoledne, (jsem to nestihl omlouvám se) to je jedno, vyberte si. Desky Rigips, Knauf, Lafargr, či Norgips, profily české výroby Reknoš, páska Fibatape, sádra Uniflot, Akryl Den Braven, Tamadex a další...

doplněno 15.12.09 13:09:

vnitřní pošou zasláno, můžu vysvětlit drobnosti

je za co :)

kecup*
hodnocení

Ale je za co děkovat pač teď vezmu vaš seznam a zajdu do stavebnin *palec*

doplněno 15.12.09 13:36:

a nějaký pracovní postup by nebyl

alf*

a pár šikovných maníku? :)

milanteplice*

delame SDK spolehlive a rychle

milanteplice*

potrebuješ 7 sdk cca 700 kč,12 CD - 4m cca 900 kč, 6 UD-3m cca 200kč a spojovaci material cca 600kč -tmel a finis 1000kč plus prace

se stavíte a ukáži(u) postup

ale jen 4 dny!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]