Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,potřeboval bych přibližný rozpočet za material na snížení stropu(sádrokarton) ...rozměry pokoje jsou 16 metru čtverečních..díky
doplněno 14.12.09 07:14:omlouvám se za neupřesnění otázky...je to obývací pokoj nad kterým je neobydlený prostor(půda)...chci to bez zateplení
není zač děkovat, pokud dodáte přesný výkres, můžu udělat rozpočtový list. Tam zjistíte že matroš opravdu vyjde na 150Kč za metr
tak to padly ceny, já snižoval pomocí SDK cca 35m2 a pokud dobře pamatuji tak materiál mě stál kolem 10000, je to ale 8 let.
Strop je z rákosu(starý barák)...snížit tak o 50 čisel
boční zdi jsou z pálených cihel
Dobré ráno pane Milane..ještě malá otázečka..Knauf či rigips?
a ještě kolik kusu čeho...dík
dobré odpoledne, (jsem to nestihl omlouvám se) to je jedno, vyberte si. Desky Rigips, Knauf, Lafargr, či Norgips, profily české výroby Reknoš, páska Fibatape, sádra Uniflot, Akryl Den Braven, Tamadex a další...
doplněno 15.12.09 13:09:vnitřní pošou zasláno, můžu vysvětlit drobnosti
je za co
Ale je za co děkovat pač teď vezmu vaš seznam a zajdu do stavebnin
a nějaký pracovní postup by nebyl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.