Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rozhoduji se jesli zvolit klasické kombi WC nebo WC na zazdění.
Byl jsem rozhodnut pro klasické kombi WC. Ale prodejce říkal, že se to už do novostaveb nedává... .
Pamatuji si že asi před 15 ti lety jsem někoho slyšel říkat zkušenosti, že je porochové oproti klasickým WC a opravy násobě dražší. Proto jsem chtěl klasické WC.
Prosím o vaše zkušenosti jestli jít do WC pro zazdění nebo ne. Děkuji moc.
Určitě ano, vypadá to líp, dá se pod mísou vytřít a nepouštění je méně slyšet. Mam geberit 12 let, za tu dobu jedna porucha, protékání, oprava cca 400Kč výměnou mechanizmu, dá se všechno vyměnit přes tlačítko, obával jsem se toho vzduchotlakovýho ovladání, ale to je spolehlivé a stále funkční. Druhý máme pár let alkaplast jádromodul a myslim, že to bude podobné.
Já kupoval zazdívací sadu mísa+prkýnko+modul+tlačítko od Jika v Siko za rozumný peníz proti Geberitu a zatím si nemůžu stěžovat. Pracuje teda jen půl roku, ale ono hodně záleží na vlastnosti vody. Pokud budete mít hodně vápenitou vodu, budete mít problém se vším... My máme vodu železitou, takže se nám na předmětech po delší době vytvoří slabá vrstvička rzi, která jde setřít, ale to je vše... Proto nemám strach použít levnou sanitární techniku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.