Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač Parkside Lidl

Od: kolemjdouci odpovědí: 4 změna:

Má někdo zkušenost s vysavačem PARKSIDE Vysavač na suché a mokré vysávání 1500W, co bude příští týden v akci?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

milank*
hodnocení

5x
Tento vysavač muzu jen doporučit. Mám jej dva roky v dílně a z toho rok na stavbe domu. Vysává bez problému. Spoustu příslušenství. Umí spínat přes zásuvku pro nářadí. Je velký, na denní vysavani po bytě ale úplně není.

hodnocení

4x

Konkrétně tento vysavač nemám, ale od značky Parkside mám několik spotřebičů, a všechny hodnotím jako kvalitní a bezproblémové. Takže bych se toho nebál.

hodnocení

3x

Znám člověka co ho má a i mně se celkem líbí... Je to slušná cena za slušnou užitnost... Samozřejmě musíme brát v úvahu, že je to spíš hobby... Ale mám odzkoušené, že je to slušný výrobek...

hodnocení

2x

Len na doplnenie. Náhradné sáčku na neho pasujú z Einhellu a ja mám na svojom momentálne látkovy od Stihlu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma parkside

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]