Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marmolit na marmolit

Od: puma* odpovědí: 5 změna:
Dobry den,zkazil jsem marmolit a nemam ho vyhlazeny,jsou tam velje mapy,lze tento marmolit opet napenetrovat a nanest dalsi vrstvu?strhavat to nechci.
Marmolit na marmolit

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Myslím, že marmolit na marmolit chytne bez penetrace, pokud není odloupany na podklad. Jen počítejte s větší spotřebou marmolitu, abyste nanesl vrstvicku, která bude celistva a pokryje dokonale celý povrch.
Osobně bych zkusil takto opravit jen špatná místa a pokud by to na vzorku neklaplo teprve bych se vrhnul na celý povrch.
Záleží i na stáří prvního marmolitu. Jestli je to pár dnů není, co řešit. Jestli roky tak pořádně vyčistit vodou. Nechat vyschnout a dát nový marmolit na celém povrchu.

Nejde opravit jen špatné fleky-zůstane to trvale viditelné,řešení=CELÁ plocha. V tomto s marmolitem víc neporadím vždy jsem dělal z jedné vody načisto a opravy ne ,jen v čertsvém,nezaschlém, ale mělo by to jít

Jj, taky mám pochybnosti k lokální opravě kousků marmolitu, ale zkusil bych to. Kdyby to vyšlo ušetřilo by to hodně peněz. Stačí jen kousek a bude vidět, zda to má smysl. Někde jsem četl, že to takhle někdo úspěšně zvladnul. Ale neviděl jsem to.

Mám zkušenost z práce, že je to vždy vidět .Alespoň okem zedníka,stavaře nikoliv laiků či náhodných stavitelů-ti to většinou nerozeznají.

Ale za zkoušku tazatel nikdy nic nedá-zkusit a pak se uvidí celé-nebo nechat tak!

puma*
hodnocení

je to necelý den staré,ale právě že když jsem to dodělával hned třeba po hodině,tak to už mělo viditelný flek,kde to bylo dodělávané.Možná je to tím,že mám černý,je na tom vidět všechno..Jednoduché to teda není,jak tady mnozí píší,ale je fakt,že nejsem vzručný..Hold tedy doobědnám kýbl a natáhnu to znovu na ten marmolit co tam je.dělala jsem to teprve včera ráno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma marmolit

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]