Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psanicko plot kde to seženu?

Od: charger® odpovědí: 7 změna:

Ahoj

Prosím o odkaz na e-shop kde mají tyhle Psanícka ale nejlépe z hliníku . Hledám to už strašně dlouho a nemůžu najít dik všem za rady a pomoc

Psanicko plot kde to seženu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud máte trochu fortelu, není problém psaníčka vyrobit. Stačí koupit pár tabulí plechu (např. pozink 0,4), nastřihat a ohnout pomocí dvou rovných fošen, nebo úhlových želez a gumové palice, kterou používají klempíři. Nezapomenout při tom naměřit malé hranky, ktré ohnete pro uchycení.

hodnocení

Já myslel ze jestli není něco na netu z hliniku jako psaníčka :( nechci takhle Velké jako na obrázku o pulku menší asi

No ale to bude na výrobu jednodušší. Také už jsem to dělal. Myslíte, že hliník bude lepší?

hodnocení

Jo je lehčí na vypln vrat ale jestli to neprodávají už udělane tak zajdeme za klempířem no :* bydli kousek od nás
Nechajte si to vyrobit podla rozmeru, aky potrebujete. Hlinik je sice lahsi, ale aj poddajnejsi. Aby ste ten plech za rok nemenili, lebo bude premacknuty...

hodnocení

1x

Já teda nevím, ale žiju v domnění, že jsou věci, které je stále jednodušší pořídit v místě, než kupovat přes e-shop. Zkusil bych nejbližšího klempíře.

bulik*
hodnocení

0x

Zeptejte se v objektu, kde ta vrata vzali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]