Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem
Mám letos prvně tento typ bazénu a při napouštění se takle prohnul teď je tam tak 15 cm vody. Je to normální? Vrátí se zpátky? Co stím mám dělat? Co je špatně?
A jinak jste úplně v pořádku? Když už si místo bazénu koupíte káď na ryby, tak si přečtěte návod a nenapouštějte vodu do zakrývací folie člověče ! To se mi snad zdá... Ta folie slouží pouze k zakrytí bazénu, aby tam nepadal bordel.
tak té fólie jsem si nevšiml, dobrý postřeh. Že si toho nevšiml ani tazatel, který u bazénu stojí, že ta fólie poněkud nekopíruje tvar bazénu, je ovšem zarážející
Panenko skákavá překrývací plachta je aby tam nepadal bordel. Ta voda je v bazénu. Ne v překrývací plachtě.
@akted Teď už to nezachráníš. Nejprve jsi dal fotky napouštění vody do krycí plachty. Potom, až jsi zjistil, že jsi to dělal blbě, tak jsi vyfotil bazén bez plachty s už zku*venou konstrukcí. Tak jej zkus napustit teď a uvidíš, jestli se to nevyrovná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.