Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bazén se prohýbá v bocích

Od: akted® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den všem

Mám letos prvně tento typ bazénu a při napouštění se takle prohnul teď je tam tak 15 cm vody. Je to normální? Vrátí se zpátky? Co stím mám dělat? Co je špatně?

doplněno 29.06.19 16:58: Tak jsem nafotil bez horní plachty.

Bazén se prohýbá v bocích
Bazén se prohýbá v bocích #2
Bazén se prohýbá v bocích #3

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

7x

Jak bude přibývat voda, tak se to srovná. Máme to už několikátou sezónu. Samozřejmě plocha musí být vodorovná. Ale ta krycí plachta vypadá, že se brzy protrhne, jestli z ní ten rybník nevypustíte.

hodnocení

6x

A jinak jste úplně v pořádku? Když už si místo bazénu koupíte káď na ryby, tak si přečtěte návod a nenapouštějte vodu do zakrývací folie člověče ! To se mi snad zdá...*zed* Ta folie slouží pouze k zakrytí bazénu, aby tam nepadal bordel.

Bazén se prohýbá v bocích #4

tak té fólie jsem si nevšiml, dobrý postřeh. Že si toho nevšiml ani tazatel, který u bazénu stojí, že ta fólie poněkud nekopíruje tvar bazénu, je ovšem zarážející *smich*

Krycí plachta...

Bazén se prohýbá v bocích #5
hodnocení

Panenko skákavá překrývací plachta je aby tam nepadal bordel. Ta voda je v bazénu. Ne v překrývací plachtě.

Dle fotek je voda i v krycí plachte a když vidím jak je nasponovana tak vám ten bazén prohyba, tak ji sundejte a uvidíte.

@akted Teď už to nezachráníš. Nejprve jsi dal fotky napouštění vody do krycí plachty. Potom, až jsi zjistil, že jsi to dělal blbě, tak jsi vyfotil bazén bez plachty s už zku*venou konstrukcí. Tak jej zkus napustit teď a uvidíš, jestli se to nevyrovná.

kimbert*
hodnocení

3x

Myslím,že by fotky měly být bez krycí plachty a detail vnitřku bazénu,takto se těžko radí...

hahanaj*
hodnocení

2x

až bude víc vody tak se to vyrovná

jurajjuraj*
hodnocení

2x

bude to neco jako ty kruhove bazeny s nafukovacim prstenem, zaklad je rovna zem a aaz se naplni vodou tak se srovna do tvaru jak ma byt, tu zakryvaci folii vyndat

hodnocení

1x

Ta vnitřní fölie asi nedala na celou plochu dna a jak se to zatížilo trochuo vody tak se to hnulo. Ale když to bude plný, třeba se to srovná, něco povolí a bude to.

hodnocení

1x

Neznám tenhle typ bazénu, ale podle mě by dno mělo ležet celou plochou na zemi (což podle fotky nevypadá). Pokud neleží, je deformace logická a napuštěním víc vody se to spíš zhorší.

hodnocení

0x

Podle fotek je to nějaký šunt za pár korun. Tak těžko docílíte tvar jako u laminátu. Když přidáte vodu, trochu se to narovná, ta voda to vytlačí.

hodnocení

To není laminátový bazén ,ale bazén z trubkovou konstrukcí "frame".

To je jedno, fakt je, že je to šunt a technický nesmysl.

"Tak těžko docílíte tvar jako u laminátu"

akted - přečti si co píšu, nepíšu že to je laminát.

hodnocení

0x

Je ta folie správně uchycená? Projděte ještě jednou návod. Zdá se, že visí nad podlahou a pak se voda drží jen v nejnižším místě a napíná fólii nerovnoměrně. Tedy pokud to nezkresluje fotka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]