Nejste přihlášen/a.
Prosím, poraďte, máme na baráku velkou terasu vysoký strop, hodně peru, suším, ale zároveň chceme výhled. Uvažuji o stropním zavěšení sušáku. Existují vůbec nejaké kvalitní, co koupit? děkuji za tipy.
2x
Podívejte se na stahovací sušáky, vyrábějí se v různých délkách a s různým počtem šňůr. V minulém bytě jsem měla delší, v naprosté pohodě, po přestěhování mám kratší, to bylo první co jsem do koupelny pořídila. Jsem s ním spokojená, jen, byl trochu problém s upevněním do stropu, byl tam betonový a v minulém bytě železný překlad. Ale řemeslník si s tím poradil .Navíc jsem si udělala na vodicích šňůrách uzlíky, abych je mohla mít v různých výškách. Prádlo věšíte na kovové tyčky, tak se šňůra nepronáší. Neznám lepší sušák. Nevím, jestli jsou rozdíly, ale já koupila levný na internetu.
2x
Sušák na strop, třeba tento, není z těch levných, ale výborně slouží; další možnosti pořízení
doplněno 28.06.19 10:37:
A ještě pár obrázků
doplněno 28.06.19 10:47:
Pak ještě jednodušší řada IDEAL, tady v barvě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.