Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušák na balkón

Od: akrass® odpovědí: 3 změna:

Prosím, poraďte, máme na baráku velkou terasu vysoký strop, hodně peru, suším, ale zároveň chceme výhled. Uvažuji o stropním zavěšení sušáku. Existují vůbec nejaké kvalitní, co koupit? děkuji za tipy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podívejte se na stahovací sušáky, vyrábějí se v různých délkách a s různým počtem šňůr. V minulém bytě jsem měla delší, v naprosté pohodě, po přestěhování mám kratší, to bylo první co jsem do koupelny pořídila. Jsem s ním spokojená, jen, byl trochu problém s upevněním do stropu, byl tam betonový a v minulém bytě železný překlad. Ale řemeslník si s tím poradil .Navíc jsem si udělala na vodicích šňůrách uzlíky, abych je mohla mít v různých výškách. Prádlo věšíte na kovové tyčky, tak se šňůra nepronáší. Neznám lepší sušák. Nevím, jestli jsou rozdíly, ale já koupila levný na internetu.

Já jsem spokojená s tímhle : susaky-na-pradlo.heureka./...

hodnocení

2x

Sušák na strop, třeba tento, není z těch levných, ale výborně slouží; další možnosti pořízení

doplněno 28.06.19 10:37:

A ještě pár obrázků

doplněno 28.06.19 10:47:

Pak ještě jednodušší řada IDEAL, tady v barvě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]