Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Indukční sporák nebo varná deska

Od: bauerlukin® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, rád bych se zeptal, , někoh kdo má indukční desku nebo sporák, jak je spokojen s dotykovým ovládáním. Jde mi o to aby časem neblblo. Jednoduše, abych se nestalo, že chci ohřát kastrol vpravo ale ohřál by se kastrol vlevo. Na mobilním telefonu se mi toto občas stává, zmáčknu aplikaci, ale místo toho se mi otevře jiná aplikace.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Tak pokazit se snad může všechno, záleží vždy na smolném kusu. Jinak nic jiného, než indukci bych dnes v elektřině nechtěl. A smradlavý mastný plyn? Díky.

hodnocení

1x
Dobrý večer. Doma v kuchyních i na chatě dotykačky. Indukce na chatě už přes deset let. Dotyk funguje na všech bez problémů.ale jak zde jiz bylo napsáno- bude to jako u vseho- vsude se najde urcite vadný kousek :-D

radajz*
hodnocení

1x

Za mě bez starostí indukci. Žádnej smradlavej mastnej plyn nebo "neregulovatelnou" klasickou elektriku bych nechtěl. Co se týká ovládání, tak je to jako se vším. Někdo kápne na kus, kterej se mu se*e každýho půl roku a někdo funguje x let bez problémů. Ale vůbec to není o indukci nebo plynu, či klasické elektrice, stejně tak se může někdy pokazit rádio, pračka nebo televize.

re4zon
hodnocení

1x
Indukci nemuzu nez doporucit, na nicem se tak dobre a rychle nevari. Hlavne vyberte desku ktera ma ovladani pro kazdou plotnu zvlast.

jirkazxc
hodnocení

1x
U mobilu mate mackaci displej nebo dotykovy displej? Ten mackaci je snad za trest, to uz je snad lepsi mobil s tlacitkama.
Indukcni deska by mela byt s dotykovyma, ale lepsi je se pred koupi zeptat.
Pred casem bylo v tv, ze nez jaka sklokeramicka nebo indukcni deska se sama zapinala kdyz na ni svitolo slunce.
U indukcni desky je taky dobre se ujistit ze je spravne nainstalovana. Musi byt pod ni mezera dle montazniho manualu aby se mohly chladit civky. Kuchynari to obcas odflaknou, hlavne, ze to tam nejak nacpou.

joudis*
hodnocení

0x

Za mě klasika varna deska máme a vyhovuje...indukci jsem neměl ale přemýšlel ji pořídit. Známá co měla říkala že již nikdy indukci nechce, ma tet plyn a je spokojena. Asi jak komu co sedne a hlavně je to o nádobí ...;)

hodnocení

0x

Indukční deska jede deset let a dotykové ovládání bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]