Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych se zeptal, , někoh kdo má indukční desku nebo sporák, jak je spokojen s dotykovým ovládáním. Jde mi o to aby časem neblblo. Jednoduše, abych se nestalo, že chci ohřát kastrol vpravo ale ohřál by se kastrol vlevo. Na mobilním telefonu se mi toto občas stává, zmáčknu aplikaci, ale místo toho se mi otevře jiná aplikace.
Za mě bez starostí indukci. Žádnej smradlavej mastnej plyn nebo "neregulovatelnou" klasickou elektriku bych nechtěl. Co se týká ovládání, tak je to jako se vším. Někdo kápne na kus, kterej se mu se*e každýho půl roku a někdo funguje x let bez problémů. Ale vůbec to není o indukci nebo plynu, či klasické elektrice, stejně tak se může někdy pokazit rádio, pračka nebo televize.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.