Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotne nezavadne lepidlo

Od: shaggyn* odpovědí: 5 změna:
Pekny den vsem radcum, poradte mi prosim, jak prilepit zvhlcovač do humidoru. Upadl mi a musim ho mit vedle doutniku a neni na ne casto tolik mista. Je to uzavreny box se stalou vlhkosti od 70% do 75%. Box byl prilepeny k viku (viz obrazek). Potrebuji to tam znovu nalepit a dost dobre nevim cim, aby nebyla ovlivnena chuť a vůně doutníků. Děkuji
Zdravotne nezavadne lepidlo

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je tedy docela pikantní zjišťovat zdravotní nezávadnost obalu čehosi, co prokazatelně způsobuje rakovinu a podobné mňamky. Ale každý svého štěstí strojvůdcem *smich*

Ale k věci - podle mě by to šlo lípnout tavným lepidlem, případně zmíněnou oboustrankou

111®
hodnocení

0x

Duvilax nebo sanitární silikon..

re4zon
hodnocení

0x
Vterinakem, pro urchleni do nej muzete pridat jedlou sodu, pak vytvrdne behem par sekund.

shaggyn*
hodnocení

Nechci tam davat nic, co by ovlivnilo vuni, duvilax ma svou vůni, silikon o tom ani nemluvim. Vterinove lepidlo by obsah zničilo rovnež. Potreboval bych viko co nejrychleji po nalepeni zavrit

hodnocení

0x

Vubec tomu nerozumim, tak mozna pisu blbost, ale co kvalitni oboustranna lepici paska?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]