Pekny den vsem radcum, poradte mi prosim, jak prilepit zvhlcovač do humidoru. Upadl mi a musim ho mit vedle doutniku a neni na ne casto tolik mista. Je to uzavreny box se stalou vlhkosti od 70% do 75%. Box byl prilepeny k viku (viz obrazek). Potrebuji to tam znovu nalepit a dost dobre nevim cim, aby nebyla ovlivnena chuť a vůně doutníků. Děkuji
Je tedy docela pikantní zjišťovat zdravotní nezávadnost obalu čehosi, co prokazatelně způsobuje rakovinu a podobné mňamky. Ale každý svého štěstí strojvůdcem
Ale k věci - podle mě by to šlo lípnout tavným lepidlem, případně zmíněnou oboustrankou
Nechci tam davat nic, co by ovlivnilo vuni, duvilax ma svou vůni, silikon o tom ani nemluvim. Vterinove lepidlo by obsah zničilo rovnež. Potreboval bych viko co nejrychleji po nalepeni zavrit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.