Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lustr z Polska hledám

Od: tomas11* odpovědí: 7 změna:

Prosím zdejší rádce zda by mi nepomohli najít náhradní sklo k asi polskému lustru , rozměr 20x32,5cm barva čirá na fotce vypadá narůžověle díky podkladu.

Tedy nejde o žiivot ale kdyby se našlo nebo někdo měl tak bych byl rád.

Děkuji Tomáš.

Lustr z Polska hledám
Lustr z Polska hledám #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

2x

Mám ve sklepě v sáčku celý lustr.Chybí mu dvě skla,takže by to člo zkombinovat.Daruji.Prostějov.

Čtyři skla jsou k dispozici.To co je žluté jsem udělal rámeček ze svařovacího drátu a potáhnul papírem na pečení a nalakoval.

Může to býtinspirací ,pokud není možnost někoho kdo by měl cestu.

Lustr z Polska hledám #3
fran56ris*

Richard Frank - Facebook.

fran56ris*

Napsal jsem Vám. Pokud to nedošlo, napíšu sem.

fran56ris*

Vidím že Pošta na Vás nefunguje.Nevím proč,možná to neumím nastavit.Díval jsem se do mapy.

Syn bydlí v Semilech.Bude tady 1. - 7. července.Jesttli chcete ,dám mu to do auta,jsem na tom stejně jako Vy - bohužel.

Tel. 776795507

tomas11*

pro -fran56ris

děkuji Vám za Vaši vstřícnost a ochotu , jsem velice rád že na světě stále ještě jsou lidé jako Vy.

Tomáš.

tommh*
hodnocení

0x

Dobrý den, můžete mi, prosím, někdo poradit jak se lustr tohoto typu sundává? Už nad tím maturuju 2 hodiny a nechci ho zničit.

tomas11*
hodnocení

0x

Asi jste to již od včerejška vyřešil ale - nevím nemontoval jsem jej , ale vidím tam ve prostřed matku s podložkou , tam bych to zkusil. Zdar.

Lustr z Polska hledám #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]