Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava omítky

Od: karlos* odpovědí: 3 změna:

Potřeboval bych radu .Zhruba 50 let starý okal.Na venkovních stěnách je heraklit,omítka a břízolit.Místy je břízolit odfouknutý od omítky a omítka sama se po přejetí rukou docela dost drolí.Místy jsou v omítce praskily sem-tam jsou dolíky kde chybí i 1cm.Neporadily by jste jakým způsobem by bylo možné ta místa opravit.Já mám obavu že na té spodní omítce nic nebude držet jelikož se hodně drolí.Nejsem žádný stavitel,ale napadlo mě jestli by nepomohla nějaká penetrace.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Řekl bych, že to je sfušovaná práce a pomůže jen celková rekonstrukce. Na heraklit se dávalo pletivo, které drželo celistvost plochy. Ale zde bude zřejmě i ošizená i jádrová omítka.

karlos*
hodnocení

Já zapomněl...ano,v omítce je pletivo.

Ano, bylo by to zřejmě OK, nebýt ošizené jádrové omítky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]