Nejste přihlášen/a.
Zbouchat souseda klidně můžeš, ale nebylo by lepší mu do té místostti přidat taky nějaké nepotřebné harampádí? Aby se tam těžko pohyboval.
To ještě netušíš co je to zlý soused. Já jsem se kvůli jednomu takovému magorovi nedávno radši přestěhoval. V průměru jednou měsíčně na mně poslal bezdůvodně policajty, celkem asi 40x.. Prostě ho ignoruj. Dáš mu do řepy a všechno ještě zhoršíš. Pokud nastane situace se svědky a důkazy , klidně volej policii a trvej na vyšetření na přestupkové komisi MěÚ, resp. obecního úřadu. Jinak na pomoc cajtů nespoléhej, jsou to neschopní hňupi.
A já bych se zase nestěhoval a požadoval po policii vyúčtování těchto výjezdů po tom jak píšete magorovi.
Já bych s taky nejraději odstěhovala kvůli hlučnému alkoholikovi s nevychovaným čoklem, ale manžel nechce. Ani, nevíte, jak vás chápu - tady vám opravdu něco pořádného nikdo neporadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.