Nejste přihlášen/a.
Nevím jak začít... Žiju v jedné vesnici u Brna 41 let ve čtyřbytovce. Asi před deseti léty se přistěhoval pán se svou rodinou. Ten pán tolik let nevytáhne paty z bytu, podniká z domova. Ten pán si zabral ve sklepení společné prostory, dělá jako by mu to tady patřilo a občas se mi stane, že se potkáváme, když se třeba vracím z práce domů, nebo když dělám na zahradě, tak je na mě sprostý. Je mi 41 a žiju tady z původními sousedy., rodáky důchodcama a nikdy jsem s nimy neměl a nemám žádný problém, jen ten novej soused mě dělá problémy a myslí si, že mu to tady celé patří. Dost mě to vadí a já jsem kliďas, ale přemíšlím, že ho prostě zbouchám. Nemám rád násilí, ale on to ve mě probouzí. Prosím o radu, já nikoho nemám. Předem děkuji...
5x
Zbouchat souseda klidně můžeš, ale nebylo by lepší mu do té místostti přidat taky nějaké nepotřebné harampádí? Aby se tam těžko pohyboval.
2x
2x
Ani mě to nejde dobře popsat
1x
Ovšem DŘ bude pán zřejmě ignorovat. Zápis z kontroly hasičů s přiloženým opatřením - odstranění předmětů s lhůtou - už by mohl být pádnější důvod k nápravě.
Já osobně bych mu ten bordel naskládal před dveře do jeho sklepa. Případně opakovaně. Jednou mu to dojde.
Na nástěnku napsal upozornění pro nájemníky, aby si uklidili věci z chodby. S udáním lhůty, po které budou věci vyhozeny.
0x
To ještě netušíš co je to zlý soused. Já jsem se kvůli jednomu takovému magorovi nedávno radši přestěhoval. V průměru jednou měsíčně na mně poslal bezdůvodně policajty, celkem asi 40x.. Prostě ho ignoruj. Dáš mu do řepy a všechno ještě zhoršíš. Pokud nastane situace se svědky a důkazy , klidně volej policii a trvej na vyšetření na přestupkové komisi MěÚ, resp. obecního úřadu. Jinak na pomoc cajtů nespoléhej, jsou to neschopní hňupi.
A já bych se zase nestěhoval a požadoval po policii vyúčtování těchto výjezdů po tom jak píšete magorovi.
Já bych s taky nejraději odstěhovala kvůli hlučnému alkoholikovi s nevychovaným čoklem, ale manžel nechce. Ani, nevíte, jak vás chápu - tady vám opravdu něco pořádného nikdo neporadí.
0x
Třeba pořadí i psycholog. (Existuje i silný antidepresivní cvik Jóga mudra nebo relaxace). Tohle je popis, jak ignorovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.