Nejste přihlášen/a.
Zdravim Vas,
potrebovala bych poradit ohledne hlucnosti v byte. Koupila jsem si byt v novostavbe (cihlova novostavba) a bohuzel nemohlu spat kvuli nadmerne hlucnosti ze spodniho bytu. Slysim kazde slovo, ktere sousedi reknou. Povidaji si bezne do 2hod rano. Zkusila jsem to oznamit na reklamacich, ale nic se nedeje. Prosim poradte, jak to mam resit. V byte se neda byt. Dekuji
Ne na reklamacích (ostatně kde a jakých), reklamujte přímo u prodejce! Prostudujte kupní smlouvu a využijte jejích podmínek! Jednejte s prodejcem a toho uhánějte. Pokud to smlouva umožňuje, ustupte od ní!
dekuji moc za odpoved.
moc smlouvam nerozumim, a myslim ze, si to finep ohlidal.
je to opravdu hrozne.
spala jsem v panelaku, bytovce, novostavba a nikde nic neni slyset (pouze jen dupot, ktery me neprekvapuje).
V celku s váma souhlasím Strejci. Jen bych doplnil upozornění, že někdy se vyžaduje u reklamačního řízení i měření hluku s příhlédnutím na vnitřní provoz stavby. Měření hluku je nezbytnou součástí protokolů pro kolaudaci stavby, ale to se měří jen propustnost hluku z vnějšího prostředí.
Do té reklamace bych šel... někdo sprasil montáže.
Na toto téma zde již bylo hodně diskuzí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.