Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit staré lepidlo z bazenu

Od: erip odpovědí: 2 změna:
Zdravím mam problém jelikoz jsem blbě nalepil zaplatu na bazen a teď tam zustalo staré lepidlo neví nekdo čím ho sundat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co je to za bazén (materiál) a jaké lepidlo? Při odstraňování chemoprenu z PVC jsem s úspěchem použil hadr namočený v technickém benzínu. Lepidlo nepustí, ale nechá se mechanicky užmoulat až do úplného odstranění. Sice je velká spotřeba benzínu, ale výsledek stojí za to. Takhle jsem odstrňoval staré rohové "lišty" z podlahového PVC. Naopak při pokusu odstranit flek z PVC nitroředidlem (benzín, líh, ani syntetické ředidlo nezabraly) jsem nedosáhl uspokojivého výsledku. Flek mizel zhruba stejnou rychlostí, jako barva plastu. Výsledkem byl flek světlý *zmateny*.

erip
hodnocení

Ano je z pvc hned skusim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]