Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Co z prvního ořezu selete?

Od: larix* odpovědí: 3 změna:

Budeme grilovat sele. O první ořez moc nikdo nestojí - příliš tučné maso. Jak by tento ořez šel dál zpracovat?

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x

Nejlepší bude, když to dopečete a semelete to na škvarkovou pomazánku.

Je výborná ;)

 

lidus*
hodnocení

2x

Co je na prvním ořezu moc tučné, netuším, u nás jde na odbyt ale nejlepší je hlava a maso od kosti druhý den ráno.Grilujeme prasata tak metráková, ještě se nestalo, že by zbylo.

 

hodnocení

1x
avatar jenyk
Asi to je věc názoru. Ale grilovaný sele není nic moc. To maso je ještě takový mladý, řídký.
Podstatně lepší je krůta.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]