Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pilový pás

Od: lantros7® odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu.

Nemůžu nikde sehnat pás na pásovou pilu mnou daných rozměrů.

Pila je na dřevo HANSEATIC H-S-BS 350.

Existuje něco jako zakázková výroba těchto pásů?

Děkuji.

Pilový pás

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
V každý slušně vychovaný brusírně ti svaří a nabrousí pás podle tvých potřeb.

cyklopoutnik*
hodnocení

0x

A co takhle potrápit Google?

Zadej do vyhledávače pilový pás svařování zakázková výroba.

Konkrétní být nechci abych nedělal zde nedovolenou reklamu. Taky mám podobnou pásovou pilu. Původní pilový pás dávno praskl, dal jsem vždycky udělat někde nový, všechny dodavatele jsem našel přes Google. Konkrétnější informace stran kvality svaření a materiálu Ti poskytne každý stolař anebo kutil který se zabývá řezáním na pásovce.

Firem, které se zabývají výrobou a svařováním pilových pásů všech druhů a velikostí jsou u nás na desítky.

hodnocení

Google,i sebe sem potrápil,ale výsledek je stejný,většina pásů je na kov,a co je na dřevo,svým rozměrem daleko převyšuje ten,který potřebuji.

Proč potřebuješ takovouhle jemnozubku?
Kolem pil různých určení se pohybuji 40 let a tohle jsem snad ještě nepotřeboval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]