Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastové trubky na vodu

Od: osaka odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat, zda je možné zakoupit plastové trubky na vodu i v OBI případně UNIHOBBY? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

1x

pokud vám nevadí, že to bude asi 4x dražší než když si to koupíte v instalatér centru tak, ano

hodnocení

0x

Ano,trubky mají v nabídce.V Unihobby určitě.

hodnocení

0x

No takto...

Pojem "pastové trubky na vodu" je hodně, ale opravu hodně široký pojem a zcela jistě nikdo nebude mít všechny typy plastových trubek, které se vyrábí a používají.

Pokud ale myslíte klasické obyčejné PP-R "šedé" resp. "šedozelené", tak ty bude mít v garáži každý instalatér.

hodnocení

0x

Trbky i příslušenství ano ale pozor na výrobce - poláky nebrat

berger*
hodnocení

0x

Asi tak - měl jsem už poněkud jeté nůžky,docela tupé. Když jsem stříhal PPR od instalatérů,šlo to,jen to chtělo trochu více síly. Když jsem je vzal na trubky z OBI, trubka se promáčkla. Je tenčí,asi ošizená...

hodnocení

0x

Ano, sám se o tom přesvědčíte, až tam půjdete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]